Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Sentinţa lui Dan Diaconescu e odioasă din multe puncte de vedere

Mircea Badea: Sentinţa lui Dan Diaconescu e odioasă din multe puncte de vedere

Mircea Badea: Sentinţa lui Dan Diaconescu e odioasă din multe puncte de vedere
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    04 Mar 2015   •   19:49

Sentinţa primită miercuri de Dan Diaconescu - ca după cei cinci ani şi jumătate de închisoare, să nu-şi mai practice meseria de jurnalist - este una odioasă, apreciază Mircea Badea, care adaugă că este complicat să-i interzici cuiva să-şi facă meseria.

 
"E foarte complicat să interzici unuia să practice o meserie. E cam ciudat, cred că îngrădeşte nişte drepturi ale omului, cred eu.
 
Sentinţa asta este, din punctul meu de vedere, odioasă din multe puncte de vedere. În primul rând, că dosarul respectiv nu există, e o compunere (...) Dacă nu e sprijinită de probe solide, orice scrie un om pe hârtie rămâne o ficţiune până la urmă, doar dacă nu e o mărturie", a spus Mircea Badea, miercuri, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.
 
Dan Diaconescu a fost condamnat definitiv, miercuri, de Curtea de Apel Bucureşti, la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Moţ, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea.
 
Curtea de Apel Bucureşti a decis, pe lângă condamnarea la închisoare cu executare a fondatorului PP-DD, şi interzicerea desfăşurării de către acesta a oricărei activităţi în presa scrisă sau audio-video, ca pedeapsă complementară, pe o perioadă de cinci ani după executarea pedepsei.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close