x close

Mircea Badea: Singura noastră șansă e că teroriștii n-au aflat că existăm pe hartă

de D.G.    |    30 Iul 2019   •   20:07
Mircea Badea: Singura noastră șansă e că teroriștii n-au aflat că existăm pe hartă foto: captura Antena 3

Mircea Badea a comentat, luni, pe pasa cu Sinteza zilei, modul în care au acționat autoritățile în cazul crimelor din Caracal. Polițiștii au avut nevoi de 19 ore pentru a intra în "casa ororilor" în care se presupune că și-ar fi găsit sfârșitul Alexandra.

"Puteau să o găsească absolut lejer. De fapt, nici nu ar mai fi fost nevoie să o găsească dacă cu patru luni înainte ar fi făcut muncă adevărată de investigație procurorii lui pește care se 'luptă' ei cu crima organizată.

Îți dai seama, asta se întămpla la 20 de km de Deveselu. Singura noastră șansă e că teroriștii n-au aflat că existăm pe hartă. Stai că avem Franța, Marea Britanie, Franța, avem altele. Deci asta e șansa noastră.

Cine are senzația că ne apără...de aia nu... înseamnă că suntem nebuni la cap. Nu ne apără nici dracu, pentru că nu-i interesează. Pe procurorii din România îi interesează să livreze politic, pentru că ei sunt niște slugi politice și au o viață minunată, cu niște salarii minunate, cu un statut minunat și cu pensii speciale absolut enorme", a spus Mircea Badea.

Citeşte mai multe despre:

In gura presei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati