Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: „Singura șansă a acestei țări este o ieșire absolut uriașă pe stradă”

Mircea Badea: „Singura șansă a acestei țări este o ieșire absolut uriașă pe stradă”

Mircea Badea: „Singura șansă a acestei țări este o ieșire absolut uriașă pe stradă”
13 Noi 2017   •   23:54

Mircea Badea a comentat în pasa dintre emisiunile „Sinteza Zilei” și „În gura presei” că singura șansă a României este o ieșire masivă în stradă.

„Un miting împotriva statului paralel, împotriva lui Kovesi, împotriva susținătorilor săi, împotriva a tot ceea ce este stalinist și nedrept în România este absolut necesar. Fără ieșit în stradă masiv, din partea oamenilor care nu mai vor Kovesi, nu mai vor stalinism, nu mai vor statut de colonie de mămăligă, nu se va întâmpla nimic. Singura șansă a acestei țări este o ieșire absolut uriașă pe stradă a celor care pur și simplu nu mai vor să trăiască într-o țară care arată în acest fel”, a declarat Mircea Badea.

„Un miting împotriva abuzurilor, împotriva corupților de putere, un miting împotriva statului paralel, un miting împotriva lui Kovesi, împotriva lui Iohannis, adică niște nume, niște oameni concreți cred că ar aduna foarte multă lume, extraordinar de multă lume. În acest fel remarcă și Bruxelles-ul care este mult prea des invocat în multe contexte nepotrivite, va afla și ambasadorul și va afla toată lumea. O astfel de ieșire va da semnalul corect tuturor”, a mai spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: miting Kovesi Mircea Badea În gura presei
Parteneri
A murit Daniel Barbu, fost ministru al Culturii
x close