Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Spre deosebire de Piaţa Victoriei, la Parlament a fost un protest (VIDEO)

Mircea Badea: Spre deosebire de Piaţa Victoriei, la Parlament a fost un protest (VIDEO)

Mircea Badea: Spre deosebire de Piaţa Victoriei, la Parlament a fost un protest (VIDEO)
15 Iun 2010   •   23:47

?Trăim în România şi asta ne ocupă tot timpul? este fraza lansată de Mircea Badea şi adoptată de milioane de români din întreaga ţară. Oameni care trăiesc într-o lume în care te întâlneşti la tot pasul cu absurdul, nesimţirea şi, cel mai adesea, cu indiferenţa celorlalţi. Este lumea despre care vorbeşte în fiecare seară Mircea Badea, în emisiunea În gura presei. Este lumea lui Badea.




În timp ce în plenul Parlamentului se dezbătea şi se vota moţiunea de cenzură la adresa Guvernului, în faţa clădirii protestau mii de oameni nemulţumiţi de măsurile de austeritate. În opinia lui Mircea Badea, spre deosebire de protestul care a avut loc pe 19 mai în Piaţa Victoriei, cel de astăzi a fost mult mai articulat şi mai sobru.

"Spre deosebire de data trecută, când dansau nişte tute sinistre pinguinul în Piaţa Victoriei, astăzi a fost un protest. Sigur, cu nişte note de stringenţă pe care eu personal nu le agreez. (...) Mişcarea de astăzi a fost, cu siguranţă, mult mai articulată, mai serioasă, mai sobră decât hai să ne prostim şi să ţop ţop ţop ca nişte idioţi în Piaţa Victoriei", este de părere  Mircea Badea.





Vedeţi înregistrările emisiunii  În gura presei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Antena3.ro


×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close