Antena 3 Actualitate Mircea Badea: Știi de ce nu se duce Carmen Georgeta Iohannis la Parchet? Pentru că poate

Mircea Badea: Știi de ce nu se duce Carmen Georgeta Iohannis la Parchet? Pentru că poate

10 Dec 2018   •   23:57
Mircea Badea: Știi de ce nu se duce Carmen Georgeta Iohannis la Parchet? Pentru că poate

Mircea Badea a vorbit în pasa de la „Sinteza Zilei” despre faptul că nici de această dată Carmen Iohannis nu a mers la audieri la Parchet, explicând care este motivul pentru care soția președintelui nu dă curs invitației procurorului de caz.

”Am renunțat la orice iluzie în ceea ce privește această țărișoară. Voiam să zic că sunt fan doamna Georgeta. Mi se pare nedrept să nu îi spunem pe toate numele, doamna Carmen Georgeta Iohannis. Sunt cel mai mare fan. Doamna Georgeta, eu nu mă pot supăra că nu vrea să se ducă la Parchet. Știi de ce nu se duce? Pentru că poate. Ar fi putut Dragnea să nu se ducă la Parchet, ca să luăm un exemplu în obsesiile acestor bizari? Ar fi putut Ponta să nu se ducă la Parchet? Doamna care e vicepreședinte la Camera Deputaților, invitată de urgență de Uncheșelu. A luat-o din ședință să se ducă de urgență la Parchet, ca să nimic. Și pot să dau exemple până mâine. Procurorii din România sunt slugile președintelui României, indiferent cum se numește acesta. Doamna Georgeta este nevasta lui bărbat-su, bărbat-su pune procurorii în funcție”

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close