Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: „Țara asta îl merită pe Klaus Iohannis pentru încă un mandat”

Mircea Badea: „Țara asta îl merită pe Klaus Iohannis pentru încă un mandat”

Mircea Badea: „Țara asta îl merită pe Klaus Iohannis pentru încă un mandat”
11 Iul 2019   •   10:07

Mircea Badea a prezentat în emisiunea „În gura presei” un sondaj CURS despre cum ar vota românii la alegerile prezidențiale.

„La o primă strigare președintele Klaus Iohannis ar lua un scor confortabil - 41%, fiind urmat de Călin Popescu Tăriceanu cu 21%, Laura Codruța Kovesi cu 11%, Dan Barna cu 9%, Eugen Teodorovici (dacă ar fi el candidatul PSD) cu 5%, Corina Crețu cu 4% și Kelemen Hunor cu 2%.

Cum fostul șef al DNA și aspirant la postul de procuror -șef european a anunțat în dese rânduri că nu este interesată de o carieră politică, datele se modifică foarte interesant:

Președintele Klaus Iohannis râmâne în frunte, dar cu 31%, urmat de Călin Popescu Tăriceanu cu 25%, Dan Barna cu 19%, Eugen Teodorovici cu 9%, Corina Crețu cu 7% și Kelemen Hunor cu 2%.

În cazul în care favoritul lui nu va participa la alegeri, la toate este Klaus Iohannis. Bun. E foarte bine. Adevărul e așa cum țara oricât am crezut eu că e altfel, România l-a meritat pe Traian Băsescu. ”

Eu personal deloc. Nu l-am meritat deloc pe Traian Băsescu și ca mine mai sunt câțiva, nu foarte mulți. Dar în viață nu capeți întotdeauna ceea ce meriți. Țara asta îl merită cred și pe Klaus Iohannis încă un mandat”, a declarat realizatorul. 

 

×
Parteneri
Val de aer tropical în România. Unde vor fi peste 30 de grade
x close