Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea a făcut din nou show la Sinteza zilei. Ce spune despre noile teste din China care nu se mai fac în nas, ci în...

Mircea Badea a făcut din nou show la Sinteza zilei. Ce spune despre noile teste din China care nu se mai fac în nas, ci în...

Mircea Badea a făcut din nou show, joi seară, pe pasa cu Sinteza zilei. Realizatorul emisiunii "În gura presei" a comentat în stilul său caracteristic faptul că în China au început să fie făcute teste anale pentru depistarea virusului SARS-CoV-2.

Mircea Badea a făcut din nou show la Sinteza zilei. Ce spune despre noile teste din China care nu se mai fac în nas, ci în...
de Gabriel Dano    |    28 Ian 2021   •   23:58

"Eu nu mai pot cu vaccinul, gata, îl urăsc. Jur! Și nu înțeleg nici idioțenia asta cu nu mă lasă nu știu ce țară să intru dacă nu am vaccin. Bine, la revedere, mă duc în țara care mă lasă. Deci, care e logica? Eu clar nu mă vaccinez acum - exclus. Nu vreau să dau un semnal. Stau așa fără semnal și mă vaccinez mai încolo. Mă vaccinez în popou.

Mi se pare că din punct de vedere european o să dau bine", a spus Mircea Badea.

Întrebat dacă este adevărata știrea că în China au apărut și teste COVID anale, Mircea Badea a răspuns:

"Da, din ce știu este adevărat și susțin. Sau 'josțin', pentru că e bine că poți să faci două într-una , adică îți verifică și prostata și coronovirusul. Cât de tare e asta".

Continuarea momentului amuzant de la Sinteza Zilei, în materialul video:

China a început să folosească prelevări anale pentru testarea persoanelor considerate ca prezentând un risc ridicat de a se îmbolnăvi de Covid-19 și asta deoarece această metodă poate creşte rata depistării în rândul persoanelor infectate, relatează AFP.

Metoda prelevării unor probe anale „poate creşte rata depistării persoanelor infectate”, deoarece virusul persistă mai mult timp în anus decât în căile respiratorii, a declarat un medic de la Spitalul Youan din Beijing.

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close