Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea vă invită la "Mişcarea contra statului", sâmbătă, în Parcul Tineretului

Mircea Badea vă invită la "Mişcarea contra statului", sâmbătă, în Parcul Tineretului

de M.T.    |    12 Iun 2013   •   11:08

În cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "În gura presei", Mircea Badea a anunţat că toţi cei dornici de "mişcare contra statului" sunt aşteptaţi sâmbătă, 15 iunie, de la ora 10, în Parcul Tineretului din Bucureşti.

„Acţiunea constă în alergarea în jurul lacului Tineretului de două ori. Nu e neapărat nevoie să alergaţi de două ori, puteţi să alergaţi un singur tur, puteţi să nu alergaţi deloc, puteţi să vă vă opriţi oricând, puteţi să veniţi cu bicicleta, puteţi să veniţi cu rolele, puteţi să veniţi să vă plimbaţi”, a spus Mircea Badea.

„Nu e o competiţie. Nu există câştigători, nu există învinşi. E o acţiune strict de relaxare, de împreunare socială şi foarte ofertantă, pentru că se numeşte «Mişcare contra statului». Dacă doriţi să vă mişcaţi contra statului şi să se vadă asta, veniţi sâmbătă în Parcul Tineretului”, a adăugat realizatorul.

Anul trecut, iniţiativa lui Mircea Badea s-a bucurat de un mare succes, aproximativ 5.000 de persoane alăturându-se vedetei Antena 3 în demersul său.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei

Poliţiştii nu au mai întâlnit aşa ceva niciodată

Un şofer din Bucureşti a ieşit pozitiv la şapte din cele opt substanţe pe care aparatul Drugtest este programat să le detecteze

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close