Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Vina principală a domnului Dan Voiculescu este că are Antena 3

Mircea Badea: Vina principală a domnului Dan Voiculescu este că are Antena 3

Mircea Badea: Vina principală a domnului Dan Voiculescu este că are Antena 3
de S.T.    |    26 Sep 2013   •   19:28
Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul Telepatia, decizia Tribunalului Bucureşti nefiind definitivă.

Mircea Badea, realizatorul emisiunii "În gura presei", difuzată de duminică până joi, la Antena 3, a comentat, joi seară, la "Citizen Badea", din emisiunea “100 de minute cu Alessandra Stoicescu”, cu privire la condamnarea lui Dan Voiculescu.

"Rechizitoriul acestui dosar se găseşte pe net, cine doreşte să-şi facă o părere îl poate consulta. Eu nu am nevoie să-mi spună instanţa cine e vinovat, cine nu e vinovat şi de e vinovat. Am citit rechizitoriul şi am propria mea opinie. Nu am niciun fel de nedumeriri în legătură cu acest dosar. Cred în continuare, un lucru pe care i l-am comunicat şi lui Dan Voiculescu atunci când am avut ocazia, că vina principală a domnului Voiculescu Dan este faptul că are Antena 3", a spus Badea.

Potrivit lui Badea, dacă Dan Voiculescu va închide Antena 3 nu va mai avea niciun fel de problemă şi lucrurile se vor rezolva.

"Eu în locul domniei sale aş fi închis Antena 3 şi aş fi terminat cu problemele pe care le am(...). I-am spus asta de vreo 3 ori în ultimul an, de fiecare dată când l-am văzut", a mai spus realizatorul TV.

Citeşte şi:

Dan Voiculescu, condamnat pentru TELEPATIE. Iată o serie de coincidenţe inexplicabile

Oana Stancu: Justiţia din România este un mecanism folosit politic.

Adrian Ursu: Numele dosarului Telepatia ar trebui schimbat în Telecomanda. E un dosar telecomandat de Traian Băsescu.

Radu Tudor: Dan Voiculescu trebuie dat ca exemplu pentru cei care i se opun lui Traian Băsescu.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close