Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, show de zile mari. Cum a comentat imaginile cu Volodimir Zelenski cântând la pian... fără mâini

Mircea Badea, show de zile mari. Cum a comentat imaginile cu Volodimir Zelenski cântând la pian... fără mâini

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, are în spate o carieră actoricească de mare succes. A jucat numeroase roluri de comedie și chiar un astfel de rol l-a propulsat, aproape ca o farsă, în aventura politică ce avea să-i aducă cea mai importantă funcție în țara sa.

Mircea Badea, show de zile mari. Cum a comentat imaginile cu Volodimir Zelenski cântând la pian... fără mâini
de Gabriel Dano    |    25 Mai 2022   •   00:12

Un moment memorabil din cariera sa de actor a avut loc într-o ediție a emisiunii "Ucrainenii au talent", atunci când Volodimir Zelenski, împreună cu alți 3 colegi, a pus în scenă un număr în care cântă toți la pian cu... organul genital.

Trupa acestora se numea Brothers Tsytsko, iar numărul prezentat a fost intitulat „Joc fără pantaloni”. Mircea Badea a ținut să comenteze, marți seară, pe pasa cu Sinteza Zilei, reprezentația extrem de amuzantă dată cu acea ocazie de Volodimir Zelenski.

Puțini români știu și că actualul președinte ucrainean a câștigat, în urmă cu mai mulți ani, emisiunea "Dancing with the Stars", versiunea ucraineană a emisiunii "Dansez pentru tine".

Pe internet circulă multe clipuri video în care Volodimir Zelenski poate fi văzut în timp ce dansează vals. Totul s-a petrecut în 2006, iar parteneră i-a fost nimeni alta decât Olena, cea care îi este soție din 2003 și care i-a dăruit de-a lungul timpului doi copii: o fată născută în 2004, Aleksandra, și un băiat născut în 2013, Kiril.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea Volodimir Zelenski
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close