Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: „Vor apărea și alte înregistrări cu Kovesi. Astea au fost doar trailere”

Mircea Badea: „Vor apărea și alte înregistrări cu Kovesi. Astea au fost doar trailere”

Mircea Badea: „Vor apărea și alte înregistrări cu Kovesi. Astea au fost doar trailere”
20 Iun 2017   •   00:21

Mircea Badea a comentat în emisiunea În gura presei” înregistrările cu Laura Codruța Kovesi. Realizatorul crede că este doar începutul și că vor apărea și alte înregistrări.

„Acele înregistrări sunt doar trailere. Poate că am informații, poate că nu, poate este doar instinct. Lururile se vor petrece în ritmul așa-ziselor dezvăluiri ale lui Ghiță. Nu-l suspectăm pe Ghiță. (...) Cred că o să vedem și mailuri. Mâine ar fi o zi bună pentru noi înregistrări”, susține realizatorul.

Mircea Badea a vorbit și despre dosarul penal deschis de DNA după apariția înregistrărilor cu Laura Codruța Kovesi. „Cât de penibil să facă acest dosar? Este evident că este vocea ei! (...) După ce povestea cu sufrageria lui Oprea o terminase, a dispărut o vreme, dar aceste înregistrări au adus-o la suprafață. Care sunt problemele? Eu sper că vor apărea altele mâine. Deocamdată care sunt problemele: Prima mare problemă este aceea că îi trasa procurorului Keșeru o țintă. Că trebuie să ajungem la primul-ministru, nu mai e un dosar penal, este execuție. A doua, doamna Kovesi tratează ceea ce se întâmplă în societate ca pe un război”, a mai spus jurnalistul.

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close