Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Vreau să vă arăt o imagine "de dreapta" cu o măsuţă. Eu cred că e cumpărată cu bani din meditaţii

Mircea Badea: Vreau să vă arăt o imagine "de dreapta" cu o măsuţă. Eu cred că e cumpărată cu bani din meditaţii

Mircea Badea: Vreau să vă arăt o imagine "de dreapta" cu o măsuţă. Eu cred că e cumpărată cu bani din meditaţii
Sursa foto: Foto: VideoNews
17 Iul 2015   •   00:43

Mircea Badea a prezentat, în ediţia de joi a emisiunii "În gura presei", o poză găsită pe internet, cu o măsuţă specială, o imagine "de dreapta", după cum a numit-o realizatorul emisiunii.

 
"Vreau să ne uităm la o imagine de dreapta, luată de pe un cont de Instagram. Mi-a plăcut măsuţa din sufragerie, o seară normală, oamenii se uită la film şi şi-au pus nişte crănţănele şi cu nişte ketchup. Am postat asta pe blog şi pe Facebook, unii spuneau că uite de-aia au atâţia bani, pentru că mănâncă puţin."
 
"Observaţi că acest cont se numeşte "thefifthamendment", adică Amendamentul numărul 5, din Constituţia SUA. Adică nu te poţi autoincrimina, în care ai dreptul să nu te autoincriminezi, adică dacă te cheamă procurorul să dai declaraţii, să spui că nu vrei să dai declaraţii. E imagine de dreapta sau ce? Eu nu aş vrea să presupun foarte mult, eu cred că sunt bani din meditaţii, dar să nu mai presupunem."
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close