Antena 3 CNN Actualitate Mircea Băsescu a dat o declaraţie la Poliţie cu privire la presupusa agresiune din trafic

Mircea Băsescu a dat o declaraţie la Poliţie cu privire la presupusa agresiune din trafic

Mircea Băsescu a dat o declaraţie la Poliţie cu privire la presupusa agresiune din trafic
Sursa foto: Foto: Antena 3
29 Sep 2010   •   22:36

Mircea Băsescu s-a prezentat, marţi, la sediul Poliţiei Rutiere din Constanţa. Fratele preşedintelui Traian Băsescu a reclamat că i-a fost zgâriată maşina, dar a dat şi o declaraţie în dosarul în care este acuzat că a lovit-o pe Nicoleta Moraru, angajată a Consiliului Judeţean Constanţa.

Mircea Băsescu susţine că a dat o declaraţie în care a precizat că el se afla la volanul maşinii în dimineaţa zilei de 3 septembrie, când a avut loc incidentul.

Contactat telefonic de Antena 3, fratele preşedintelui a declarat că deocamdată nu o acţionează în instanţă pe Nicoleta Moraru.

Constănţeanca Nicoleta Moraru a depus o plângere la Poliţie, la începutul lunii septembrie, în care susţinea că a fost agresată în trafic. Aceasta a declarat atunci că, după ce a depus plângerea la Poliţie, în care a menţionat doar numărul de înmatriculare şi modelul maşinii, şi-a dat seama că şoferul care a agresat-o este fratele preşedintelui, Mircea Băsescu.

La rândul său, fratele preşedintelui a confirmat implicarea sa într-un incident în trafic la Constanţa, însă a negat că ar fi coborât din maşină şi că ar fi lovit-o pe femeia care l-a acuzat de agresiune.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: mircea basescu Politie incident trafic
Parteneri
Au fost finalizate operațiunile de umplere de pe strada surpată din Slănic
x close