Antena 3 CNN Actualitate Mircea Băsescu, acuzat de o şoferiţă că a lovit-o cu palma

Mircea Băsescu, acuzat de o şoferiţă că a lovit-o cu palma

Mircea Băsescu, acuzat de o şoferiţă că a lovit-o cu palma
Sursa foto: Foto: Antena 3
07 Sep 2010   •   08:16

Mircea Băsescu, fratele preşedintelui României, este acuzat de agresiune de o şoferiţă din Constanţa. Femeia, citată de ziarul Adevărul, a descris în detaliu incidentul din trafic în urma căruia Mircea Băsescu a lovit-o cu palma. Femeia spune că, după un schimb de replici, fratele preşedintelui ar fi înjurat-o şi apoi ar fi lovit-o cu dosul palmei. Şoferiţa a depus plângere la poliţie. Mircea Băsescu nu ar fi la prima abatere. Anul trecut, el l-a ameninţat cu moartea pe Mugur Ciuvică, după ce acesta l-a acuzat că este implicat într-o afacere dubioasă.

Femeia spune că autoturismul de lux al fratelui preşedintelui i-ar fi tăiat calea în zona gării din Constanţa, după ce încercase să o depăşească. Mircea Băsescu a coborât de la volan să îi ceară socoteală. Nervos, a băgat mâna pe geam, i-a dat femeii un dos de palmă şi a înjurat-o, citează Adevărul din declaraţia victimei.

Speriată, acesta a închis geamul şi l-a ameninţat că sună la poliţie. Mircea Băsescu ar fi plecat după ce a văzut că nu poate deschide uşile.

Femeia susţine că a aflat că cel care a agresat-o este chiar fratele preşedintelui Traian Băsescu abia după ce a depus o plângere la poliţie.

În replică, fratele preşedintelui a anunţat că va transmite un comunicat de presă în care va oferi lămuriri, în cursul zilei de marţi.

Mircea Băsescu nu este la prima ieşire necontrolată. În 2009, fratele preşedintelui l-a ameninţat în direct pe Mugur Ciuvică, la emisiunea Sinteza Zilei.

Antena 3


×
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close