Antena 3 CNN Actualitate Mircea Băsescu nu renunţă la termenul "găozar": "Ziariştii să-şi ceară scuze"

Mircea Băsescu nu renunţă la termenul "găozar": "Ziariştii să-şi ceară scuze"

Mircea Băsescu nu renunţă la termenul "găozar": "Ziariştii să-şi ceară scuze"
Sursa foto: mircea basescu
02 Apr 2009   •   23:27

Mircea Băsescu loveşte din nou, într-un al doilea interviu consecutiv, acordat cotidianului Gândul. ?Întâi să-şi ceară toţi ziariştii scuze de la poporul ăsta şi după aia, eventual, le voi cere şi eu la cei faţă de care am greşit?, a declarat fratele preşedintelui Traian Băsescu pentru ziarul Gândul.

Afirmaţia lui Mircea Băsescu a fost făcută după cele petrecute miercuri seară, când l-a ameninţat voalat cu moartea pe Mugur Ciuvică, preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, în cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

"Aşa cum vede Ciuvică că se fac case acolo eu îi fac lui casă, ori casă ori loc de veci, ce vrea", a declarat, miercuri seară, Mircea Băsescu.

Mugur Ciuvică a fost ameninţat chiar şi cu bătaia, iar invitaţii din platoul emisiunii Sinteza Zilei au fost reduşi la tăcere prin declaraţiile sale: "Tăceţi din gură, suntem nişte oameni în faţa cărora nu e bine să vorbeşti prostii".

Mai mult, l-a numit găozar pe jurnalistul de la Gândul, cuvânt care a fost folosit în trecut şi de Traian Băsescu.

Mihai Gâdea, moderatorul emisunii Sinteza Zilei, l-a întrebat uimit dacă după toate aceste jigniri doreşte să ceară scuze jurnaliştilor. Mircea Băsescu a răspuns că nu are de gând să-şi ceară scuze.

În noul interviu acordat ziarului Gândul, Mircea Băsescu a precizat din nou că nu consideră că este necesar să-şi ceară scuze celor jigniţi.

Fratele preşedintelui Băsescu a spus că îşi va prezenta scuzele sale jurnaliştilor atunci când întreaga presă care ?înghite informaţiile ca pelicanul? îşi va cere scuze pentru ?repetatele dezinformări?.

În opinia lui Mircea Băsescu, cazul Puiu Popoviciu este un exemplu de dezinformare al presei, şi ?oricum?, nu este convins că omul de afaceri, reţinut recent de DNA, a fost ?hoţ?.

Mircea Băsescu la Sinteza Zilei de miercuri


Fratele preşedintelui Traian Băsescu şi-a pierdut cumpătul în emisiunea Sinteza Zilei de miercuri, şi faţă de reporterul cotidianului Gândul, după dezvăluirile făcute de Mugur Ciuvică. Este vorba despre o afacere "de tipul Băneasa ? Popoviciu", Mircea Băsescu fiind acuzat că derulează o afacere imobiliară la Constanţa, cu terenuri agricole care aparţin statului.

Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close