x close

Decizie definitivă în cazul eliberării lui Mircea Băsescu. Fratele fostului președinte rămâne în închisoare

de S.T.    |    29 Mar 2017   •   08:26
Decizie definitivă în cazul eliberării lui Mircea Băsescu. Fratele fostului președinte rămâne în închisoare Foto: Agerpres

UPDATE- Tribunalul Constanţa a admis contestaţia DNA la decizia de eliberare condiţionată a lui Mircea Băsescu, condamnat la patru de ani de închisoare pentru trafic de influenţă.

Fratele fostului președinte rămâne în închisoare.

Judecătoria Medgidia a decis, pe data de 16 februarie, că Mircea Băsescu, condamnat pentru trafic de influenţă, poate fi eliberat condiţionat. Însă, decizia a fost atacată de către procurorii DNA, la Tribunalul Constanţa.

----------------------------

Știrea inițială:

Judecătorii Tribunalului Constanţa judecă azi contestaţia DNA la decizia de eliberare condiţionată a lui Mircea Băsescu, condamnat la patru de ani de închisoare pentru trafic de influenţă.

Fratele fostului preşedinte Traian Băsescu a fost judecat pentru că ar fi primit 250.000 de euro pentru a interveni pe lângă magistraţi pentru soluţionarea unui proces care îl viza pe Sandu Anghel.

În acelaşi dosar, Marian Căpăţână a primit trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la trafic de influenţă.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati