Antena 3 CNN Actualitate Mircea Băsescu şi Bercea Mondial, audiaţi la DNA

Mircea Băsescu şi Bercea Mondial, audiaţi la DNA

Mircea Băsescu şi Bercea Mondial, audiaţi la DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
26 Iun 2014   •   13:51

Mircea Băsescu şi Bercea Mondial au fost aduşi la audieri la DNA. Cei doi dau declaraţii în dosarul de şantaj în care este implicat fratele preşedintelui Traian Băsescu.

Şi Marian Căpăţână, cel care ar fi fost intermediarul banilor pe care familia lui Sandu Anghel i-ar fi dat fratelui preşedintelui Traian Băsescu, a fost adus la sediul central al DNA, pentru a fi audiat în dosarul traficului de influenţă.

Procurorii o audiază încă de dimineaţă şi pe fiica lui Bercea Mondial.  Izaura Anghel îşi menţine acuzaţiile şi susţine că Mircea Băsescu a luat banii de la familia ei şi nu i-a mai dat înapoi.

Tribunalul Bucureşti a decis, în 20 iunie, arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Mircea Băsescu, pentru trafic de influenţă, şi a lui Marian Căpăţână, cel care ar fi fost intermediarul banilor pe care familia lui Sandu Anghel i-ar fi dat fratelui preşedintelui Traian Băsescu, pentru ca Bercea Mondial să scape de închisoare.

Decizia a fost contestată la Curtea de Apel Bucureşti, care va judeca în 27 iunie dosarul, urmând să decidă definitiv dacă Mircea Băsescu şi Marian Căpăţână rămân în arest sau vor fi cercetaţi în libertate.

Fiul lui Bercea Mondial: 300.000 de euro au ajuns la Traian Băsescu

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close