Antena 3 CNN Actualitate Mircea Cosma, şeful suspendat al CJ Prahova, audiat la DNA. "Nu l-am văzut în viaţa mea pe Iulian Herţanu"

Mircea Cosma, şeful suspendat al CJ Prahova, audiat la DNA. "Nu l-am văzut în viaţa mea pe Iulian Herţanu"

Mircea Cosma, şeful suspendat al CJ Prahova, audiat la DNA. "Nu l-am văzut în viaţa mea pe Iulian Herţanu"
19 Mar 2015   •   13:08
UPDATE - Mircea Cosma, a fost audiat, joi, timp de două ore şi jumătate la sediul DNA Ploieşti, în dosarul cumnatului premierului Victor Ponta. Cosma a declarat, la ieşirea din DNA, că nu îl cunoaşte pe Iulian Herţanu.

"Nu l-am văzut în viaţa mea şi nu-l cunosc", a spus Mircea Cosma.  El a mai declarat că săptămâna viitoare va reveni la sediul DNA Ploieşti, pentru a fi din nou audiat în dosarul privind fraudarea de fonduri europene.

Vlad Cosma, fiul lui Mircea Cosma, a ajuns şi el la DNA.
----------------------------
Mircea Cosma, şeful suspendat al Consiliului Judeţean Prahova, a ajuns la DNA Ploieşti, unde va fi audiat în calitate de inculpat în dosarul în care este implicat şi cumnatul lui Victor Ponta, Iulian Herţanu.

Se pare că, din data de 17 februarie, de când au început audierile în acest dosar, Mircea Cosma a refuzat să dea declaraţii.

Surse judiciare au declarat că, joi, la DNA Ploieşti este aşteptat şi fiul lui Mircea Cosma, deputatul PSD, Vlad Cosma, şi el inculpat în acelaşi dosar şi că, tot joi, procurorii anticorupţie au citat pentru audieri în acelaşi caz un alt politician din judeţ. 

În acest dosar, Mircea Cosma este acuzat de trafic de influenţă şi sprijinirea unui grup infracţional organizat. El se află sub control judiciar, iar pe perioada măsurii preventive nu are dreptul să exercite funcţia de ?ef al CJ Prahova.

Cumnatul premierului Victor Ponta, împreună cu alţi oameni de afaceri, dar şi cu fiul lui Mircea Cosma, deputatul Vlad Cosma şi parlamentarul Sebastian Ghiţă sunt cercetaţi într-un dosar cu fraudare de fonduri europene în cazul modernizării canalizării de la Comarnic.




×
Subiecte în articol: Mircea Cosma Sebastian Ghita
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close