Antena 3 CNN Actualitate Mircea Diaconu: Dau în judecată ANI pentru daune de imagine, dacă o să câştig procesul

Mircea Diaconu: Dau în judecată ANI pentru daune de imagine, dacă o să câştig procesul

Mircea Diaconu: Dau în judecată ANI pentru daune de imagine, dacă o să câştig procesul
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    01 Iun 2012   •   17:32

Ministrul Culturii, Mircea Diaconu, a declarat, vineri, că dacă va câştiga procesul cu Agenţia Naţională de Integritate (ANI), va da în judecată instituţia, pentru că i-a creat daune de imagine.

''În orice caz îi dau în judecată'', a spus ministrul Culturii, Cultelor şi Patrimoniului Naţional, potrivit Agerpres.

Referindu-se la neprezentarea sa la Parchetul General, în data de 31 mai, Mircea Diaconu a declarat că era la medic şi nu ştia exact ora la care trebuia să se prezinte la Parchet.

''Trebuia să mă duc joi, nu mai ştiam exact ora. M-a sunat medicul stomatolog şi mi-a spus să merg repede, repede la cabinet. Când am coborât de pe scaunul lui am întrebat la Parchet care este ora la care trebuie să mă prezint, iar ei mi-au spus că a trecut de mult", a explicat senatorul PNL.

Procurorii Parchetului instanţei supreme au anunţat joi că, în urmă cu două zile, au extins cercetările vizând conflictul de interese în cazul ministrului Culturii, Mircea Diaconu, şi au început urmărirea penală împotriva sa.

Senatorul PNL este acuzat că, în calitate de director la Teatrul Nottara, şi-a ajutat soţia să primească anumite contracte.



×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close