Antena 3 CNN Actualitate Mircea Diaconu, despre arestarea lui Alexandrescu: Un gest periculos, făcut în condiţii de pace

Mircea Diaconu, despre arestarea lui Alexandrescu: Un gest periculos, făcut în condiţii de pace

Mircea Diaconu, despre arestarea lui Alexandrescu: Un gest periculos, făcut în condiţii de pace
Sursa foto: Foto: Antena 3
02 Iun 2013   •   19:28

Vicepreşedintele PNL Mircea Diaconu a comentat, în ediţia de duminică seară a emisiunii "Punctul de Întâlnire" de la Antena 3, subiectul reţinerii directorului Antena Group, Sorin Alexandrescu, despre care afirmă că este "un gest cu atât mai periculos cu cât a fost făcut în condiţii de pace"

Cu toate acestea, Mircea Diaconu a ţinut să sublinieze că, până la urmă, ce contează este ceea ce cred oamenii care te privesc si te ascultă. Diaconu a amintit că, inclusiv în perioada în care era cercetat penal într-un dosar pentru conflict de interese, oamenii i-au arătat că au înţeles "comanda politică" la care a fost expus.

Extrase din rechizitoriul procurorilor în dosarul lui Sorin Alexandrescu. Iată "dovezile" de la dosar

"E un mecanism gândit cu şuruburi, butoane şi pioni. Despre asta e vorba. Să ne cuminţească. Până la urmă, fiecare dintre noi îşi asumă şi riscurile, atunci când decide să iasă în spaţiul public", a afirmat Mircea Diaconu la Antena 3.

În 30 mai, în urma unei operaţiuni de forţă declanşată de DNA, directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul instituţiei a cărei şefă este Laura Codruţa Kovesi, sub pretextul unor simple audieri.

El a fost ridicat de DNA din faţa casei sub pretextul unor simple audieri, fără să fi fost citat în prealabil în dosar.

Între timp însă, a fost încadrat ca învinuit în urma unei plângeri făcute de RCS RDS. Mai mult, SRI şi DNA ar fi ascultat convorbirile lui Sorin Alexandrescu.

×
Subiecte în articol: radu tudor Mircea Diaconu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close