Antena 3 Actualitate Mircea Diaconu, despre o posibilă candidatură la prezidențiale: „Aș fi de un orgoliu nemăsurat să pot crede că eu aș putea să fiu acesta”

Mircea Diaconu, despre o posibilă candidatură la prezidențiale: „Aș fi de un orgoliu nemăsurat să pot crede că eu aș putea să fiu acesta”

05 Iul 2019   •   20:50
Mircea Diaconu, despre o posibilă candidatură la prezidențiale: „Aș fi de un orgoliu nemăsurat să pot crede că eu aș putea să fiu acesta”
Sursa foto: sursă foto: captură antena 3

Mircea Diaconu a fost invitatul lui Radu Tudor în cadrul emisiunii ”Punctul de Întâlnire” de vineri.

Jurnalistul l-a întrebat pe fostul europarlamentar Mircea Diaconu, dacă l-ar interesa o posibilă candidatură, fie ea politică, sau independentă, susținută din partea societății civile.

Fostul europarlamentar, Mircea Diaconu, a precizat că mai întâi de toate un candidat pentru prezidențiale ar trebui să cunoască ”mica” noastră Constituție, care reprezintă de fapt legea fundamentală a țării.

„Aș fi de un orgoliu nemăsurat să pot crede că eu aș putea să fiu acesta. Eu sunt actor, am fost și sunt actor. Se așteaptă persoana care înjură pe toată lumea, care este eficientă în atac, eu nu sunt așa”, a precizat Mircea Diaconu.

„Un candidat independent susținut de un partid, sau de două sau cinci, nu este un independent. Dacă cineva ajunge într-o funcție de nivelul ăsta într-o funcție împins, susținut cu datorii când ajunge acolo nu își aparține. Ori ajungi pe picioarele tale, pe credințele tale, pe pledoaria ta, ori mai bine nu”, a adăugat actorul  Mircea Diaconu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close