Antena 3 CNN Actualitate Mircea Diaconu: Nimeni în România nu ar fi avut ceva împotriva pensiilor mari ale aviatorilor români

Mircea Diaconu: Nimeni în România nu ar fi avut ceva împotriva pensiilor mari ale aviatorilor români

Mircea Diaconu: Nimeni în România nu ar fi avut ceva împotriva  pensiilor mari ale aviatorilor români
06 Feb 2014   •   21:56

Constantin Voicu este un personaj cheie în tragedia din Apuseni, pe care nimeni nu l-a tras la răspundere, deşi se face vinovat de foarte multe lucruri.

Constantin Voicu este director al Direcţiei Generale de Transport Aeronaval din Ministerul Transporturilor.

Acesta ar fi trebuit să activeze Centrul Operativ din cadrul Ministerului Transporturilor, lucru care însă nu s-a întâmplat.

Invitat în cadrul emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", Mircea Diaconu a făcut referire la personajul principal, care a fost ascuns bine de cei care l-au pus în funcţie, dar a vorbit şi despre pensiile piloţilor din România.

"Din păcate, obrăznicia aia care s-a numit pensie aceea, exagerată şi falsificată, a fost folosită ca argument pentru tăierea muncii cu adevărat necesară ".

"Nimeni în România nu ar fi avut ceva împotriva  pensiilor mari ale aviatorilor români. A fi pilot, a fi aviator nu este o meserie, e peste, este cu totul altceva", a declarat acesta.

"Am o mare admiraţie pentru piloţi, este o enormă nedreptate care li s-a făcut în momentul în care li s-au tăiat pensiile", a mai continuat acesta.

×
Subiecte în articol: Subiectiv Mircea Diaconu
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close