Antena 3 Actualitate Mircea Diaconu: Nu voi mai candida la europarlamentare. A fost ca prima dragoste care trebuie lăsată în amintiri

Mircea Diaconu: Nu voi mai candida la europarlamentare. A fost ca prima dragoste care trebuie lăsată în amintiri

25 Ian 2019   •   20:15
Mircea Diaconu: Nu voi mai candida la europarlamentare. A fost ca prima dragoste care trebuie lăsată în amintiri

Mircea Diaconu a mărturisit la emisiunea „Punctul de Întâlnire” de la Antena 3 că nu vrea să mai candideze la alegerile europarlamentare. 

„Nu voi mai candida la europarlamentare. A fost ca prima dragoste și prima dragoste trebuie lăsată în amintiri, în fotografie, în memorie, ca un tablou. A fost unic și nu trebuie repetat așa ceva. Pe de altă parte, vreau să muncesc, nu mă retrag. Dar oricât de mult aș munci, seara vreau să ajung acasă. 

E una dintre schițele lui Octavian Paler. Spune el că „voi, cei care intrați acasă, deschideți ușa și spuneți bună seara, nu știți ce înseamnă să intri pe o ușă tăcând”. Și eu am realizat, mai ales în ultimii ani, că intru acolo pe ușa aia tăcând și nu vreau. Vreau să muncesc aici și problemele sunt românești și trebuie rezolvate tot de aici. Bruxelleul e un ecou, e ca un fel de difuzor, cineva aruncă ca să primească”, a spus Mircea Diaconu. 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close