Antena 3 CNN Actualitate Mircea Diaconu şi-a dat demisia din funcţia de director al Teatrului Nottara

Mircea Diaconu şi-a dat demisia din funcţia de director al Teatrului Nottara

Mircea Diaconu şi-a dat demisia din funcţia de director al Teatrului Nottara
Sursa foto: Foto: Intact Images
06 Dec 2011   •   10:06

Mircea Diaconu şi-a dat demisia din funcţia de director al Teatrului Nottara. Senatorul PNL a cerut primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, să îi aprobe încetarea delegaţiei de manager al Teatrului Nottara din Bucureşti, se arată într-o scrisoare înregistrată de Diaconu la Senat.

Scrisoarea este datată 28 noiembrie şi a fost înregistrată la Biroul Perment în 30 noiembrie, informează Mediafax.  În document se arată că, începând cu data de 24 noiembrie, Diaconu a solicitat primarului general al Capitalei să îi aprobe încetarea delegaţiei de manager al Teatrului Nottara.

Marţi, Biroul Permanent al Senatului urmează să ia act de această solicitare.

Senatorul Mircea Diaconu a fost cercetat pentru abuz în serviciu şi conflict de interese. Inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate susţin că senatorul, în calitate de director al Teatrului Nottara, şi-a ajutat soţia să obţină un post pentru care aceasta nu era calificată.

Aceasta nu este însă prima răfuială a senatorului cu inspectorii de integritate. ANI a sesizat, la începutul anului, că Mircea Diaconu se află în conflict de interese pentru că încasează, în acelaşi timp, două salarii de la stat: indemnizaţia de parlamentar şi salariu de director al Teatrului Nottara.  

 


×
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close