Antena 3 CNN Actualitate Mircea Ionescu Quintus, sărbătorit la împlinirea a 100 de ani

Mircea Ionescu Quintus, sărbătorit la împlinirea a 100 de ani

Mircea Ionescu Quintus, sărbătorit la împlinirea a 100 de ani
18 Mar 2017   •   10:21

Partidul Naţional Liberal îl sărbătoreşte sâmbătă pe seniorul Mircea Ionescu Quintus, la aniversarea a 100 de ani, ocazie cu care formaţiunea îşi reafirmă preţuirea pentru preşedintele său de onoare, de peste 80 de ani membru al partidului, se arată într-un comunicat de presă remis AGERPRES. 

Liberalii se declară onoraţi să fie contemporani cu un simbol al statorniciei, moralităţii, integrităţii şi liberalismului, Mircea Ionescu Quintus fiind, conform sursei citate, un reper pentru fiecare membru liberal şi pentru fiecare cetăţean al României. 

"Mircea Ionescu Quintus şi-a dedicat viaţa liberalismului, a îndurat temniţele comuniste şi munca silnica la Canal. Nu a încetat, în ciuda presiunilor regimului comunist, să fie ataşat valorilor liberale. Mircea Ionescu Quintus a fost liderul care a contribuit major la unificarea tuturor facţiunilor liberale de după 1990. Seniorul PNL a fost şi este permanent un factor de echilibru în cele mai importante momente din viaţa Partidului Naţional Liberal. Şi astăzi, la aniversarea centenarului, Mircea Ionescu Quintus reprezintă un garant al unităţii, stabilităţii şi al viitorului Partidului Naţional Liberal. Îi dorim multă sănătate şi să fie în continuare alături de partid, cu înţelepciunea, umorul, spiritul său blând şi vizionar", menţionează comunicatul de presă. 

Preşedintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu-Quintus, a fost decorat vineri de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Ofiţer cu prilejul aniversării unui secol de viaţă, în semn de "înaltă apreciere pentru contribuţia remarcabilă la consolidarea unei vieţi politice democratice în România şi pentru dăruirea de care a dat dovadă de-a lungul întregii sale cariere politice, precum şi pentru exemplul de conduită civică". 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close