Antena 3 CNN Actualitate Mircea Sandu nu vrea să ştie nimic de retrogradarea "U" Craiova: "Vreţi să fiu şi eu pus sub acuzare ca Prunea?"

Mircea Sandu nu vrea să ştie nimic de retrogradarea "U" Craiova: "Vreţi să fiu şi eu pus sub acuzare ca Prunea?"

Mircea Sandu nu vrea să ştie nimic de retrogradarea "U" Craiova: "Vreţi să fiu şi eu pus sub acuzare ca Prunea?"
Sursa foto: mircea sandu
26 Mai 2009   •   21:49

Universitatea Craiova are parte doar de susţinerea morală a preşedintelui FRF, Mircea Sandu, în cazul retrogradării echipei pentru neobţinearea licenţei de înscriere în Liga I. Mititelu l-a sunat pe capul fotbalului românesc, dar "Naşul" nu i-a răspuns pe motiv că telefonul îi este ascultat de DNA şi nu îşi doreşte probleme. Totuşi, Sandu suferă pentru olteni: "M-ar durea sufletul să retrogradeze Craiova!".
"M-ar durea sufletul să văd Craiova retrogradată. Nu i-am răspuns la telefon (n.r. lui Adrian Mititelu) pentru că vedeţi ce se întâmplă zilele astea cu DNA-ul, cine ştie ce mi se mai pune în cârcă? Prunea a răspuns şi acum e pus sub acuzare!", s-a ferit Sandu, potrivit gsp.
Preşedintele FRF consideră că responsabilitatea deciziei de a retrograda Universitatea Craiova în Liga II îi apaţine în exclusivitate lui Viorel Duru, şeful Direcţiei de Licenţiere al FRF. Acesta este considerat de mulţi drept un duşman al oltenilor, al cărui patron Adrian Mititelu a avut deseori reaţii dure la adresa FRF.
"Noi nu suntem împotriva suporterilor, nu vreau să pice Universitatea! Pe domnul Duru l-am gonit din biroul meu pentru că e treaba lui ce face. Nu depinde de mine, dar eu sunt pentru cluburi, pentru suporteri. Comisiile sunt autonome, ele decid, preşedintele nu intervine la nici o instanţă de judecată", a spus Mircea Sandu pentru sursa citată.
Daniel Stanciu spune că Universitatea nu retrogradează, dar este interzisă din Europa
"Din câte ştiu, Craiova nu va evolua în noul sezon de Europa League. Forurile europene şi mondiale emit recomandări, dar sunt cam obligatorii. Am discutat cu mai multă lume şi se pare că aceasta este decizia, ca Universitatea să nu joace în Europa League", a declarat impresarul pentru gsptv.
Mititelu nu se alarmează: Fl. Costea, Bornescu şi Prepeliţă ar rămâne "olteni" şi în Liga II !
Patronul Universităţii i-a întrebat deja pe jucătorii cei mai importanţi ai echipei dacă ar rămâne în capitala Olteniei şi dacă aceasta ar fi retrogradată de FRF. Şi răspunsul acestora nu l-a dezamăgit, aceştia spunând la unison că nu s-ar despărţi de echipă în cazul unei nenorociri.
"Ce să mai reconstruiesc, n-am deja echipă? Am vorbit cu jucătorii, nu pleacă nimeni. Vă dau cuvântul de onoare, dacă se face o aşa nedreptate, ne transformăm într-un club martir şi asta e. Nu o să le dau satisfacţie să las echipa să se destrame. Am vorbit cu cei mai reprezentativi jucători şi au promis că rămân la echipă indiferent de situaţie", a precizat Mititelu la emisiunea Fanatik Show.
"Am vorbit cu Stoica, Bornescu şi Costea şi mi-au spus că sunt alături de echipă. Vor avea o mare surpriză celor care ne vor răul, nu le fac eu jocurile. Poate asta şi aşteaptă!", a încheiat patronul Universităţii.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close