Antena 3 CNN Actualitate Mircea Toader (PDL): Nu am niciun fel de amestec în problemele judiciare ale lui Boldea. Nici nu ştiam de anchetă

Mircea Toader (PDL): Nu am niciun fel de amestec în problemele judiciare ale lui Boldea. Nici nu ştiam de anchetă

Mircea Toader (PDL): Nu am niciun fel de amestec în problemele judiciare ale lui Boldea. Nici nu ştiam de anchetă
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    16 Mar 2012   •   21:39

Deputatul PDL Mircea Toader a declarat că nu are nici un fel de amestesc în problemele judiciare ale lui Mihail Boldea, răspunzând astfel acuzaţiilor pe care cel din urmă i le-a adus.

"Aşa gândeşte domnul Boldea. N-am niciun fel de amestec în problemele lui judiciare (ale lui Mihail Boldea - n.r.). Probleme lui din partid i s-au datorat, el a candidat la biroul judeţean şi n-a reuşit să câştige o funcţie şi de acolo a început ruptura dintre noi", a spus Mircea Toader, într-o intervenţie telefonică în ediţia de vineri seară a emisiunii Subiectiv, de la Antena 3.

În plus, Toader susţine că nici nu ştia de ancheta în care vizat Boldea.

"N-am nici o legătură cu cazul lui, nu ştiu dacă a făcut aceste infracţiuni sau nu, nu ştiam de anchetă", a adăugat Mircea Toader.

Deputatul PDL Mircea Toader s-ar afla în spatele cazului fostului democrat-liberal Mihail Boldea. Acuzaţia vine chiar din partea lui Boldea şi a fost făcută vineri seara, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Deputatul Mihail Boldea este acuzat de înşelăciune, fals şi uz de fals într-o afacere cu imobile şi terenuri. Parlamentarul, fost membru PDL, făcea parte dintr-un grup de infracţional organizat, compus din 22 de persoane, grup destructurat de procurorii DIICOT. 

În ceea ce priveşte acuzaţiile care i se aduc, Boldea susţine că este nevinovat şi va dovedi acest lucru.

"Eu consider că sunt nevinovat şi voi dovedi asta", afirmă Boldea. Acesta a spus că nu a fost audiat în acest caz şi nu va da nicio declaraţie în faţa procurorilor.

Citeşte şi Averea lui Boldea: o casă, 4 apartamente, două terenuri şi ceasuri de 18.000 de euro.

UNPR se dezice de Mihail Boldea: Este parlamentar neafiliat
×
Subiecte în articol: Mircea Toader mihail boldea
Parteneri
Amenzi de până la 3.000 de lei pentru şoferi, chiar dacă au cauciucuri de iarnă. Ce nu trebuie să lipsească din maşină
x close