Antena 3 CNN Actualitate Răsturnare de situație: Șeful Corpului de Control nu mai pleacă din Guvern

Răsturnare de situație: Șeful Corpului de Control nu mai pleacă din Guvern

Răsturnare de situație: Șeful Corpului de Control nu mai pleacă din Guvern
26 Sep 2016   •   12:10

UPDATE: Șeful Corpului de Control din Guvern nu mai pleacă din Guvern, conform informațiilor obținute de Antena 3. Valentin Mircea nu va pleca din funcția de șef al Corpului de control al prim-ministrului, decizia fiind luată în urma unei discuții între acesta și premierul Dacian Cioloș

Valentin Mircea și Dacian Cioloș au o bună colaborare de ani de zile, încă de pe vremea când erau colegi la Ministerul Agriculturii, unde erau consilieri.

Pe lângă colaborarea instituțională, cei doi sunt și prieteni buni.

„Se pare că Dacian Cioloș nu pune atât accent pe declarațiile publice, cât pe acțiunile profesionale, care, în acest moment primează și îl recomandă pe Valentin Mircea să rămână în funcție până la finalul mandatului”, a explicat reporterul Antena 3, Maria Toader.

----------------------------

Şeful Corpului de Control al prim-ministrului, Mircea Valentin, va părăsi funcţia guvernamentală începând cu data de 1 octombrie, au declarat surse din Executiv pentru Antena 3.

Deocamdată nu există un act oficial, înregistrat la cabinetul premierului, doar o intenție a șefului Corpului de Control de a părăsi cabinetul condus de Dacian Cioloș, o intenție transmisă premierului acum câteva săptămâni.

La acel moment, șeful executivului i-a cerut lui Valentin Mircea să rămână în cadrul Guvernului cel puțin până la finalul lunii septembrie.

Șeful Corpului de Control a fost foarte deranjat de poziționarea publică a Guvernului, duminică, care s-a delimitat de postarea sa pe tema intervenției autorităților în caz de cutremur.

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close