Antena 3 CNN Actualitate O mireasă gravidă a murit cu o zi înainte de nuntă | Femeia se externase de pe secția COVID a spitalului Județean Suceava

O mireasă gravidă a murit cu o zi înainte de nuntă | Femeia se externase de pe secția COVID a spitalului Județean Suceava

O tânără de 24 de ani a murit în UPU chiar cu o zi înainte de ziua în care ar fi trebuit să se mărite.

de Alexandra Ghețea    |    21 Aug 2022   •   11:10

Femeia era însărcinată și a fost adusă la spital în stop cardio-respirator.

Tragedia s-a petrecut vineri după-amiază, iar fata tocmai fusese externată la început de august, pe semnătură, de pe secția COVID unde era internată. Cununia civilă și cea religioasă urmau să aibă loc în seara de sâmbătă.

Viitorul soț a făcut un atac de panică și și-a pierdut cunoștința, având nevoie de îngrijiri medicale. El este și cel care a sunat la 112 pentru a alerta medicii. Cei doi au plecat din localitatea Păltionoasa, spre spitalul din Gura Humorului, iar pe drum s-au întâlnit cu ambulanța, însă gravida era deja în stop cardio-respirator.

Fata avea istoric de probleme cardiace cu o operație pe cord. Fata de 24 de ani era însărcinată în 8 luni, iar medicii nu au putut salva nici copilul.

Personalul medical a început să-i aplice manevre de resuscitare și apoi a transportat-o la Spitalul Județean. În ciuda eforurilor extraordinare ale medicilor urgentiști, nu s-a mai putut face nimic pentru tânăra de 24 de ani, iar în cele din urmă a fost declarat decesul. 

”Pacienta a fost adusă în stop cardio-respirator în curs de resuscitare”, a declarat medicul urgentist Dan Teodorovici, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Județean Suceava, conform obiectivdesuceava.ro.

×
Subiecte în articol: COVID a murit nunta mireasa
Parteneri
Accident extrem de grav în Teleorman între două autocare și un TIR!
x close