Antena 3 CNN Actualitate Mirel Curea: Lui Raed Arafat i se întinde o capcană imensă

Mirel Curea: Lui Raed Arafat i se întinde o capcană imensă

Mirel Curea a comentat, miercuri, la Antena 3, situația din sistemul sanitar în acest moment. Potrivit jurnalistului, lui Raed Arafat i se întinde o capcană.

Mirel Curea: Lui Raed Arafat i se întinde o capcană imensă
Sursa foto: Hepta
20 Mai 2020   •   19:33

"Până acum lucrurile au fost bine gestionate. Vedem rezultatele și sunt foarte bune. În momentul de față sunt depășiți. Nu înțeleg că numărul de morți care vin din rândul cronicilor neCOVID va depăși numărul de morți rezultați din COVID-19.

Nu pricep că se duc cronicii la spitale să fie văzuți și acolo trebuie să li se facă testul COVID-19 și când aud de test se duc înapoi, pleacă, dispar de acolo, ca să nu ajungă în spitalele alea de carton unde s-au făcut niște șmecherii de milioane de euro și care trebuie justificate, că o să-i ia la întrebări Parchetul.

Profit de situația asta să-i transmit domnului Raed Arafat că i te întinde o capcană imensă. Apare în fiecare seară și spune că ordinul e clar și medicii pot consulta. În același timp, managerii trimit adrese disperați la Ministerul Sănătății și ministerul le trimite adresele înapoi, le e frică să decidă și fac caterină în Parlament", a spus jurnalistul Mirel Curea, la Subiectiv.

 

 

×
Subiecte în articol: Raed Arafat
Parteneri
Horoscop 7 decembrie 2023. Vărsătorii fac rost de bani
x close