Antena 3 CNN Actualitate Mirel Palada, 9 luni de închisoare pentru că l-a lovit pe Mihai Goţiu într-o emisiune TV

Mirel Palada, 9 luni de închisoare pentru că l-a lovit pe Mihai Goţiu într-o emisiune TV

Sociologul Mirel Palada a primit vineri o pedeapsă de nouă luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei, pentru că l-a lovit cu pumnii pe senatorul USR Mihai Goţiu în pauza unei emisiuni tv, în 2017. Decizia, dată de Judecătoria Sectorului 1, nu este definitivă.

Mirel Palada, 9 luni de închisoare pentru că l-a lovit pe Mihai Goţiu într-o emisiune TV
Sursa foto: Agerpres
de Gabriel Dano    |    18 Dec 2020   •   19:00

„În temeiul art. 396 alin. (4) C. pr. pen. rap. la art. 193 alin. (1) şi (2) C.pen. cu aplicarea art. 396 alin. (10) C. pr. pen., stabileşte în sarcina inculpatului Palada Theodor Mirel pedeapsa de 9 (nouă) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În temeiul art. 83 din Codul penal amână aplicarea pedepsei de 9 luni închisoare pe un termen de supraveghere de 2 (doi) ani, stabilit conform art. 84 din Codul penal”, se arată în decizia instanţei, citată de Agerpres.

Instanţa a mai decis ca Mirel Palada să-i plătească lui Goţiu suma de 5.000 de euro cu titlu de daune morale, el având de achitat şi 1.500 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat şi 2.400 de lei cheltuieli judiciare către Goţiu.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

×
Subiecte în articol: Mirel Palada Mihai Goțiu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close