Antena 3 Actualitate Mirel Palada, 9 luni de închisoare pentru că l-a lovit pe Mihai Goţiu într-o emisiune TV

Mirel Palada, 9 luni de închisoare pentru că l-a lovit pe Mihai Goţiu într-o emisiune TV

de Gabriel Dano    |    18 Dec 2020   •   19:00
Mirel Palada, 9 luni de închisoare pentru că l-a lovit pe Mihai Goţiu într-o emisiune TV
Sursa foto: Agerpres

Sociologul Mirel Palada a primit vineri o pedeapsă de nouă luni de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei, pentru că l-a lovit cu pumnii pe senatorul USR Mihai Goţiu în pauza unei emisiuni tv, în 2017. Decizia, dată de Judecătoria Sectorului 1, nu este definitivă.

„În temeiul art. 396 alin. (4) C. pr. pen. rap. la art. 193 alin. (1) şi (2) C.pen. cu aplicarea art. 396 alin. (10) C. pr. pen., stabileşte în sarcina inculpatului Palada Theodor Mirel pedeapsa de 9 (nouă) luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În temeiul art. 83 din Codul penal amână aplicarea pedepsei de 9 luni închisoare pe un termen de supraveghere de 2 (doi) ani, stabilit conform art. 84 din Codul penal”, se arată în decizia instanţei, citată de Agerpres.

Instanţa a mai decis ca Mirel Palada să-i plătească lui Goţiu suma de 5.000 de euro cu titlu de daune morale, el având de achitat şi 1.500 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat şi 2.400 de lei cheltuieli judiciare către Goţiu.

Decizia nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close