Antena 3 CNN Actualitate Selecționerul Mirel Rădoi, prima declarație după ce a fost retestat pozitiv cu Sars-COV-2

Selecționerul Mirel Rădoi, prima declarație după ce a fost retestat pozitiv cu Sars-COV-2

Vestea că selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a fost depistat pozitiv la noul coronavirus a tulburat întreaga lume a fotbalului. Într-o declarație exclusiv pentru Antena 3, Rădoi a anunțat cum se simte în acest moment.

Selecționerul Mirel Rădoi, prima declarație după ce a fost retestat pozitiv cu Sars-COV-2
Sursa foto: Hepta
de Violeta Moroianu    |    16 Mar 2021   •   10:26

Selecționerul echipei naționale de fotbal a declrat că decocamdată se simte bine și deja a refăcut testele atât el, cât și cei apropiați, care au fost contacți direcți.

"Sunt bine, nu am simptome deocamdată , am refăcut testul și eu, dar și familia mea pentru că au fost contacți direcți și aștept îndrumările celor de la DSP", a declarat Mirel Rădoi în exclusivitate pentru antena3.ro. 

Antrenorul naționalei, Mirel Radoi, testat pozitiv cu Sars-COV-2 chiar înaintea meciului cu Germania

Selecţionerul echipei naţionale de fotbal a României, Mirel Rădoi, a fost depistat pozitiv la noul coronavirus în urma testului efectuat luni la Casa Fotbalului

Echipa naţională de fotbal a României are de disputat trei partide în luna martie, toate contând pentru preliminariile Cupei Mondiale 2022: România - Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), România - Germania (28 martie, ora 21:45) şi Armenia - România (31 martie, ora 19:00).
România se mai află în grupă cu Islanda şi Liechtenstein. La CM 2022 se califică direct primul loc din grupă, locurile secunde urmând să dispute baraje.

 

×
Subiecte în articol: Mirel Radoi coronavirus
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close