Antena 3 CNN Actualitate Mirela Vaida, imediat după ce a fost atacată: "Fac eforturi mari să rămân calmă. Nu aș vrea să cedez în direct"

Mirela Vaida, imediat după ce a fost atacată: "Fac eforturi mari să rămân calmă. Nu aș vrea să cedez în direct"

Mirela Vaida a avut o primă reacție după ce a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

Mirela Vaida, imediat după ce a fost atacată: "Fac eforturi mari să rămân calmă. Nu aș vrea să cedez în direct"
de Georgiana Adam    |    19 Mar 2021   •   17:30

Vizibil marcată, după reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată de acest incident și a mărturisit că se teme pentru viața ei.

Realizatoarea emisiunii Acces Direct spune că în ultima vreme a primit mai multe ameninţări de la o persoană care se recomanda Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

''Sunt în stare de șoc, vă recunosc. Fac eforturi mari să rămân calmă, deși îmi tremură vocea și nu aș vrea să cedez în direct, pentru că nu aș vrea să se întâmple asta, dar sunt în stare de șoc. Da, am fost atacată fix în momentul în care a intrat în platou. După cum vedeți ne-a fost spart platoul. Avem un pietroi extrem de mare și de greu care trebuia să fie în capul meu. Nu știm cine este doamna. A intat dezbrăcată pe ușă lăturalnică, după cum ați văzut, a intrat fix în momentul în care eu am ieșit de pe aceste porți. Cumva, dumneaei a știut exact, a făcut firul acestui atac foarte bine și țipa să îmi dai banii, să îmi dai banii. Nu știm despre ce bani e vorba. M-am interesat. Colegii mei nu spun să nu fi avut vreun subiect vreodată legat de această doamnă. Era dezbrăcată complet. Au imobilizat-o colegii mei, au acoperit-o cu o pătură, cu o dreaperie, prelată, nu știu ce au găsit aici. Am chemat Poliția. Am luat un calciu, mi-au dat colegii mei mai multe să pot cât de cât să mă calmez, pentru că sunt în șoc. Realmente îmi este frică pentru viața mea'', a spus prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

Femeia a pătruns dezbrăcată pe platoul emisiunii și a aruncat cu bolovanul către Mirela Vaida în timp ce cerea o sumă de bani. Din fericire, vedeta tv nu a fost rănită.

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

 

×
Subiecte în articol: Mirela Vaida Acces Direct reactie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close