Antena 3 CNN Actualitate Mirii cu dare de mână se pot căsători la Castelul Bran. O nuntă costă şi 500.000 euro

Mirii cu dare de mână se pot căsători la Castelul Bran. O nuntă costă şi 500.000 euro

Mirii cu dare de mână se pot căsători la Castelul Bran. O nuntă costă şi 500.000 euro
Sursa foto: castelul bran
16 Apr 2010   •   21:09

O nuntă în casa lui Vlad Ţepeş... Nu e ţeapă, dar e foarte scumpă. Castelul Bran îşi deschide porţile pentru mirii cu mulţi bani. Miliardari de top, dornici de o noapte de huzur.

Castelul Bran se va transforma, peste noapte, într-un spaţiu în care vor fi organizate nunţi.

Primul client, cel care a şi venit cu ideea organizării unei nunţi la castelul Bran, este străin. Nunta va avea loc în parcul de la baza castelului Bran. Aici se va amplasa un cort mare unde vor fi aranjate mesele pentru invitaţi.

Nimic nu va fi lăsat la voia întâmplării. Orice capriciu al invitaţilor va fi satisfăcut pe loc. Invitaţii, în jur de 50, vor avea acces peste tot în castel. De exemplu în sala de muzică, unde vor putea să şi danseze, însă numai pe ritmuri de vals şi de tango.

Pretul unei astfel de nunţi exclusive poate să ajungă până la 500.000 de euro. Clienţii pot negocia preţul meniului, numărul de invitaţi şi chiar ora de desfăşurare a evenimentului. Selecţia va fi drastică, însă cererile nu au întârziat să apară.

Cei care se ocupă de bunul mers al Castelului Bran spun că românii s-au înghesuit să facă rezervări pentru perioada imediat următoare.

Castelul Bran este proprietatea Arhiducelui Dominic de Habsburg şi a fost redeschis oficial, după o lungă perioadă de renovare, în vara anului trecut.

Observator

×
Subiecte în articol: Bran nunta Castelul Bran
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close