Antena 3 CNN Actualitate Miron Cozma, reclamat de o şoferiţă pentru că i-ar fi făcut semne obscene

Miron Cozma, reclamat de o şoferiţă pentru că i-ar fi făcut semne obscene

Miron Cozma, reclamat de o şoferiţă pentru că i-ar fi făcut semne obscene
06 Aug 2009   •   23:41

O şoferiţă din Târgu Jiu a sunat la 112 pentru a-l reclama pe Miron Cozma. Ea spune că acesta i-ar fi făcut semne obsecene din autoturismul său. Miron Cozma neagă însă acuzaţiile, potrivit Mediafax.

Şoferiţa a precizat că nu ştia cine se află la volanul maşinii. Aceasta a urmărit un autoturism care nu i-a acordat prioritate şi, în momentul în care a ajuns-o din urmă, şoferul acesteia i-ar fi făcut semne obscene şi apoi şi-a continuat drumul.

"Iniţial nu am ştiut că este Miron Cozma, dar pentru că m-am speriat atât de puternic atunci când nu mi-a acordat prioritate şi a fost gata să mă lovească am vrut să văd cine e individul. M-am luat după maşina lui şi în apropiere de Coloana Infinitului, la ieşirea din oraş, am ajuns să pot să îl depăşesc şi atunci a început să râdă şi să îmi facă semne obscene, ceea ce m-a supărat şi mai rău. Mi-am dat seama că este Cozma, probabil cu soţia, că nu o cunosc, şi am sunat la 112, cei de acolo recomandându-mi să formulez o plângere în scris, ceea ce am şi făcut. Putea să mă lovească atunci şi acum să nu mai pot da declaraţia aceasta şi de asta nu am de gând să închid ochii doar pentru că e Cozma şoferul în cauză", a spus Luminiţa Fuiorea, citată de Mediafax.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Miron Cozma soferita
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close