Antena 3 CNN Actualitate Mironescu, în faţa judecătorilor: Am obţinut postul din minister la propunerea lui Igaş

Mironescu, în faţa judecătorilor: Am obţinut postul din minister la propunerea lui Igaş

Mironescu, în faţa judecătorilor: Am obţinut postul din minister la propunerea lui Igaş
Sursa foto: Foto: Agerpres
31 Mai 2011   •   12:09
Laurenţiu Mironescu, fostul secretar general al MAI, arestat pentru trafic de influenţă, le-a declarat judecătorilor că nu avea cum să facă parte din acelaşi grup infracţional cu senatorul PDL Mircea Banias pentru că sunt certaţi. În plus, Mironescu susţine că postul din minister l-a obţinut la propunerea ministrului Igaş, fără vreun sprijin politic.

Cu ocazia primei întrevederi, a venit ca o ofertă din partea ministrului Igaş, fără vreun fel de sprijin al Organizaţiei. (...) Mi-a pus în vedere, de la primul dialog pe care l-am avut împreună, că trebuie să mă dezbrac de calitatea de om politic, să acţionez ca un manager, iar în condiţiile în care nu ne înţelegm, ne salutăm la colţ de stradă şi ne strângem mâinile”, a declarat Mironescu.

Am făcut o cerere oficială la Biroul Permanent Judeţean al Organizaţiei PDL Constanţa, în care îmi manifestam, adică ceream susţinerea pentru această funcţie în virtutea CV-ului pe care îl am şi rezultatelor pe care precedentul mandat de director le-a adus. N-am obţinut influenţa respectivă, graţie prăpastiei de potenţial politic în care am fost eu în aceşti doi ani de zile”,a adăugat Mironescu.

Din acest motiv şi discuţia din 2010, din septembrie, care face referire la discuţia cu Mircea Toader, practic reiterează intenţia mea de a rămâne pe culoarele prefesionismului şi de a lăsa politica, având în vedere că nu aveam, sub nicio formă, vreo posibilitate de a mai însemna ceva”, a mai spus fostul secretar general al MAI.
 


×
Subiecte în articol: Laurentiu Mironescu Traian Igas
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close