Antena 3 CNN Actualitate Mișcări de ultimă oră în PSD. Se încearcă înlăturarea Vioricăi Dăncilă de la șefia partidului

Mișcări de ultimă oră în PSD. Se încearcă înlăturarea Vioricăi Dăncilă de la șefia partidului

Mișcări de ultimă oră în PSD. Se încearcă înlăturarea Vioricăi Dăncilă de la șefia partidului
Sursa foto: foto: Agerpres
25 Noi 2019   •   16:13

Mişcări de ultimă oră în PSD. Surse politice au declarat, pentru Antena 3, că există deja o aripă a puciştilor, care încearcă înlăturarea Vioricăi Dăncilă. Aceştia ar urma să aibă o şedinţă de taină chiar în această seară, iar planul este unul exploziv. 

Există oameni de la vârful PSD care doresc răsturnarea puterii actuale a formațiunii politice, astfel că Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, i-a chemat la o întâlnire în această seară, după ora 19, în biroul său din Parlament, pe toți liderii de organizații care nu sunt apropiați de Viorica Dăncilă și cu care dorește să discute despre viitorul partidului, despre o reformă a acestei formațiuni și despre organizarea unui congres extraordinar înainte de termen. 

Planul lui Marcel Ciolacu este ca mâine seară, la Comitetul Executiv, să-i ceară demisia Vioricăi Dăncilă, o demisie pe care aceasta nu ar fi dispusă să și-o dea. Dăncilă spunea aseară, la plecarea de la sediul PSD, că nu dorește să-și depună mandatul, dar că dacă mai mulți colegi îi vor cere acest lucru, o va face. 

Marcel Ciolacu dorește să fie președinte interimar al PSD până la organizarea congresului, iar conducerea să fie una colectivă, astfel că vizează introducerea unor funcții de președinte executiv, cinci la număr. 

×
Subiecte în articol: viorica dancila
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close