Antena 3 CNN Actualitate Zeci de oameni caută un copil de 7 ani din Arad, dispărut de acasă: Părinţii spun că a ieşit la joacă

Zeci de oameni caută un copil de 7 ani din Arad, dispărut de acasă: Părinţii spun că a ieşit la joacă

Poliţişti şi forţe ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Arad caută, sâmbătă seară, un copil de şapte ani care a dispărut de acasă în cursul dimineţii, fiind cercetat un câmp din zona localităţii Vânători. Inspectoratul de Poliție Județean Arad anunță faptul că zeci de persoane participă la căutarea copilului dispărut la Vânători.

Zeci de oameni caută un copil de 7 ani din Arad, dispărut de acasă: Părinţii spun că a ieşit la joacă
Sursa foto: specialarad.ro
de Mia Lungu    |    09 Ian 2021   •   21:30

Purtătorul de cuvânt al ISU Arad, George Pleşca, a declarat că forţele au fost mobilizate după ce părinţii copilului au sunat la 112 şi au cerut ajutor.

"Apelul a fost făcut de către mama băiatului, care a menţionat că minorul a plecat să se joace, cândva în această dimineaţă, şi nu s-a întors acasă", a spus Pleşca.

“Alături de colegii de la I.S.U. participă la acțiunea de căutare echipe operative formate din polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciul pentru Acțiuni Speciale, 10 polițiști din cadrul Poliției orașului Chisineu-Criș, 5 jandarmi, autospeciala cu termoviziune a Poliției de Frontieră, precum și 40 de voluntari din localitatea Vărșand”, a spus Adina Aconstantinesei, purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, citată de presa locală.

ISU a trimis echipaje de salvare şi un echipaj SMURD, care fac căutări la marginea satului în care locuieşte familia. De asemenea, au fost mobilizaţi şi poliţişti.

"Este o familie cu 13 copii, dar majoritatea sunt mari, unii deja au şi ei familie. Sunt oameni mai nevoiaşi. Încă nu e clar în ce împrejurări a plecat copilul singur de acasă, părinţii spun că a ieşit la joacă", a spus Primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vănători, Tiberiu Haasz, care a mers pe teren pentru a ajuta echipele de căutare. 

×
Subiecte în articol: copil disparut Arad
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close