Antena 3 CNN Actualitate Mister în jurul morții iubiților din Oravița. Ancheta scoate la iveală informații cutremurătoare - GALERIE FOTO

Mister în jurul morții iubiților din Oravița. Ancheta scoate la iveală informații cutremurătoare - GALERIE FOTO

Mister în jurul morții iubiților din Oravița. Ancheta scoate la iveală informații cutremurătoare - GALERIE FOTO
06 Dec 2018   •   15:25

Un poliţist de la Transporturi şi concubina acestuia au fost găsiţi decedaţi, joi dimineaţa, în locuinţa lor din oraşul Oraviţa.

Potrivit primelor concluzii trase la fața locului de anchetatori, este vorba despre o crimă, urmată de sinucidere. Cel mai probabil, polițistul și-a ucis concubina, după care și-a pus capăt zilelor. Din informații neconfirmate încă oficial, femeia a fost găsită dezbrăcată, în baie, iar bărbatul, în cameră.

„Am fost sesizați prin apel 112 despre faptul că un polițist de la Poliția Transporturi Oravița este găsit în locuință decedat. În locuință a fost găsită și concubina acestuia, de asemenea decedată. În prezent se desfășoară cercetări sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin pentru stabilirea stării de fapt”, a declarat Dinu Nicorici, purtătorul de cuvânt al Poliției cărășene.

Iubita acestuia, Marcela Givadă, cu doi ani mai tânără, şi împreună cu care avea o fetiţă de un an și era ospătăriţă. Polițiștul se numea Cornel Hernea și avea un dosar impecabil.

Citește și: Crimă urmată de sinucidere la Oravița. Mesajul tulburător al femeii ucise de iubit, cu câteva luni înainte de crimă: ”Nu te-ai gândit și la noi...”

 

×
Subiecte în articol: politist sinucidere crima
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close