Antena 3 CNN Actualitate Misterul morții Anamariei Suru se adâncește. Profilerii Poliției Române l-au testat pe suspectul principal

Misterul morții Anamariei Suru se adâncește. Profilerii Poliției Române l-au testat pe suspectul principal

Sinucidere sau crima perfectă? Misterul morții Anamariei Suru, tânăra de 29 de ani care a fost găsită moartă în pădurea din Secu, în apropiere de Reșița, se adâncește pe zi ce trece.

Misterul morții Anamariei Suru se adâncește. Profilerii Poliției Române l-au testat pe suspectul principal
Sursa foto: Facebook
29 Mai 2020   •   20:58

A trecut mai bine de un an de când Anamaria Suru a fost găsită fără viață în pădurea din Secu, la trei kilometri de Reșița, după ce tânăra ar fi plecat la cumpărături.

Ultima dată când a fost văzută în viața a fost într-o zi de joi, 18 aprilie 2019, atunci când Anamaria a plecat din casa fratelui său, Călin Blidariu, la un magazin din oraș.

Patru zile mai târziu, pe 22 aprilie 2019, Anamaria a fost găsită moartă în pădurea din localitatea Secu, cu numeroase lovituri în zona capului și a pieptului.

Medicii legiști au stabilit că tânăra a suferit o moarte violentă, însă nu au putut stabili dacă fata a fost omorâtă sau s-a sinucis.

Anamaria Suru, tânăra găsită moartă în pădurea din Secu, lângă Reșița

Suspectul principal, testat de profilerii Poliției Române

Doi dintre cei mai buni psihologi criminaliști (profileri) ai Poliției Românce, aceiași care au pătruns în mintea criminalului Gheorghe Dincă, l-au testat pe suspectul principal în cazul morții Anamariei Suru, respectiv fratele ei, Călin Blidariu.

Anamaria Suru, tânăra găsită moartă în Reșița

"E adevărat, cei doi profileri de la București au discutat cu clientul meu despre mai multe aspecte privind sinuciderea surorii sale, discuțiile având loc timp de mai multe ore. Se va depune de către dumnealor un raport referitor la persoana inculpatului.

Clientul meu putea refuza această discuție, deoarece nu e o probă în Codul de Procedură Penală, ea se uzitează odată cu celebrul caz Caracal, dar Călin Blidariu nu are nimic de ascuns, își dorește să se afle adevărul. Această procedură a fost solicitată pentru ca procurorul să-și facă o idee mult mai clară despre persoana inculpatului, dacă putea să o determine în vreun fel să se sinucidă, ceea ce eu, repet încă o dată, nu cred.

Concluziile profilerilor trebuie coroborate evident cu alte probe. Cred că raportul pe care îl vor anexa la dosar dă un imbold procurorului de caz pentru trimiterea sau netrimiterea în judecată a clientului meu", a declarat avocatul Cosmin Bolosin pentru expressdebanat.ro.

×
Subiecte în articol: Anamaria Suru Reşiţa
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close