Antena 3 CNN Actualitate Misterul morţii Flaviei, eleva din Alba Iulia care a murit în sala de fitness, se adânceşte. Medicii legişti au anunţat cauza morţii

Misterul morţii Flaviei, eleva din Alba Iulia care a murit în sala de fitness, se adânceşte. Medicii legişti au anunţat cauza morţii

Medicii legişti au descoperit cauza morţii în cazul Flaviei, eleva de 17 ani care s-a stins din viaţă într-o sală de fitness din Alba Iulia.

Misterul morţii Flaviei, eleva din Alba Iulia care a murit în sala de fitness, se adânceşte. Medicii legişti au anunţat cauza morţii
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    21 Noi 2022   •   17:03

În urma necropsiei, expertiză dispusă de anchetatori, medicii legişti au concluzionat că Flavia a suferit un infarct miocardic acut.

De asemenea, medicii au prelevat şi probe pentru testele toxicologice.

Flavia Mezei a murit, sâmbătă, într-o sală de fitness din Alba Iulia. După efectuarea unor exerciţii dificile, cu o bară care cântărea în jur de 20 de kg, fata a simţit că nu mai poate respira şi s-a prăbuşit pe podea.

Oamenii care se aflau în sală în acel moment au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-a deplasa un echipaj medical.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

În ciuda manevrelor de resuscitare, Flavia nu a putut fi salvată.

Adolescenta era pasionată de sport, era elevă în clasa a XI-a a Colegiului ”HCC” din Alba Iulia şi se pregătea pentru admiterea la o facultate din Cluj.

Mai mult, Flavia era voluntar la Crucea Roşie Alba Iulia.

×
Subiecte în articol: Alba Iulia
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close