Antena 3 CNN Actualitate Mister total în cazul Adelei, polițista care s-a sinucis. Ce spun rudele

Mister total în cazul Adelei, polițista care s-a sinucis. Ce spun rudele

Familia polițistei care s-a împușcat în gara din Strehaia nu-și poate explica gestul tinerei. Era căsătorită de câteva lui și rudele suspectează probleme profesionale.

Mister total în cazul Adelei, polițista care s-a sinucis. Ce spun rudele
Sursa foto: Antena 3 & Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    22 Ian 2022   •   08:46

Deși polițiștii au stat de vorbă cu familia, prietenii și colegii femeii, nu au reușit încă să determine motivul pentru care s-a sinucis.

În ziua tragediei, Adela Loredana a plecat de acasă cu soțul, fiecare la propriul loc de muncă. La scurt timp, bărbatul a primit un mesaj de la ea, în care îi spunea că îl iubește, să aibă grijă de părinții ei, dar că trebuie să plece. După ce i-a scris, și-a închis telefonul.

Era deja prea târziu când colegii femeii au ajuns la fața locului.

Potrivit unor surse din anchetă, în ultima vreme Adela era foarte retrasă, petrecea ore întregi singură în cameră. Familia reușise să o convingă să meargă la doctor. Femeia a fost la un control la neurolog cu o zi înainte de a se sinucide.

Ieri, Adela a fost condusă astăzi pe ultimul drum. Zeci de oameni au venit să-şi ia rămas bun.

Apropiaţii sunt şocaţi şi spun că nu-şi pot explica gestul tinerei: „Nimeni nu s-a gândit că se poate întâmpla așa ceva.”, ”Este un șoc pentru noi toți. Apropiați colegi, nu avem cuvinte, e foarte greu.”, ”Nimic nu e mai tragic ca un părinte să își îngroape un copil.”, ”O fata nemaipomenită, frumoasă, respectuoasă.”, ”Era o floare. Și cuminte și frumoasă.”, ”Ne-am cutremurat. Ce să mai zicem. Ne-am cutremurat când am auzit.”

La începutul lunii, o altă poliţistă, din Braşov, s-a sinucis în acelaşi mod, în apartamentul său. Ca şi în cazul de faţă, poliţista de la Braşov ar fi avut anumite probleme în familie.

×
Subiecte în articol: politista sinucis
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close