Antena 3 CNN Actualitate Misterele în cazul Caracal. ”Complicii lui Dincă sunt și politicieni și oameni care au ajuns în funcții importante”

Misterele în cazul Caracal. ”Complicii lui Dincă sunt și politicieni și oameni care au ajuns în funcții importante”

Misterele în cazul Caracal. ”Complicii lui Dincă sunt și politicieni și oameni care au ajuns în funcții importante”
16 Aug 2019   •   18:39

Antena 3 a prezentat vineri, în exclusivitate, misterele cazului Caracal.

1. Când a fost omorâtă Alexandra Măceșanu, dacă la ora la care anchetatorii susțin că s-a întâmplat acest lucru, Gheorghe Dincă se află în centrul Caracalului? de ce a fost extras ADN doar din dinți?

”E absolut logic că nu a putut fi omorâtă de Gheroghe Dincă, nu încape dubiu. De aia are și familia speranțe. Totul arată că delarația lui Dincă e ireală. Referitor la analiza ADN, nu sunt expert în asta. Dar chiar așa? Au rămas doar doi dinți din corpul ăla. Din pulpă se extrage ADN-ul nu din osul efectiv, care era și calcinat. Deodată ai certitudine de 99,9% că e Alexandra. Nu mi stă în picioare proba asta, nu acuz pe nimeni”, a spus Cumpănașu.

2. Ce a vorbit Gheorghe Dincă timp de o oră, singur cu un polițist chiar în primele zile ale anchetei? De ce a mărturisit imediat după discuție că le-a omorât pe fete?

”Pentru a ascunde întreaga rețea, intregul plan, întreaga mașinărie. După două zile de la reținere, un polițist care e ținut la secret s-a așezat lângă el pe faimoasa buturugă unde stă Gheorghe Dincă. Totul era în curtea lui Dincă, nu într-o încăpere și a fost o discuție formală. Am întrebat cine e polițistul dar nu mi s-a răspuns. S-a mușamalizat totul”, a spus Cumpănașu.

3. Cum arată butoiul în care anchtatorii susțin că a ars trupul Alexandrei? De ce procurorii DIICOT nu-l arată?

”Eu nu am văzut acel butoi. E una dintre cele mai oribile povești spuse vreodată. Nu știu unde este acel butoi. E o absurditate. Ce butoi? Eu nu l-am văzut. Nici eu nici părinții. Oamenii poate cred că ne-am băgat negarea în suflet. Pentru oamenii ăștia contează adevărul.”, a mai adăugat Cumpănașu.

4. De ce sacul găsit în pădure cu rămășițe umane și cenușă araă de parcă ar fi fost pus cu doar câteva zile înainte, deși Gheorghe Dincă susține că acolo sunt rămășițele fetei din luna mai?

”Nu mă amestec în comentarii legate de familia Luizei. Dar e la mintea cocoșului ca după 4 luni acel sac să fie intact. Cred că are complici. Cred că unii îl acoperă, alții au grijă să nu aflăm noi lucruri. Îl alimentează. Cred că acest monstru, în cazul Alexandrei nu știe ce a făcut și cum a făcut pentru că nu el a omorât-o.

Din informațiile pe care le-am depus eu la Parchet. Din cele 60 de pagini, eu spun ce am adunat ca informații, eu nu acuz: sunt politicieni, care nu erau politicieni în momentul în care s-au împrietenit cu Dincă au ajuns în funcții mari. Unii au ajuns și în alte instituții importante ale statului”, a mai spus unchiul Alexandrei.

5. Cine a sunat părinții celor două fete să spună că fetele sunt bine și au plecat în străinătate?

”Dincă a sunat. S-a făcut amprenta vocală. În cazul Alexandrei la ora 10:30 a sunat-o pe mama Alexandrei și apoi s-a indentifcat acest lucru din raportul MAI, el a spus că e ginerele său și a plecat cu fata în Marea Britanie să facă bani, iar părinții să stea liniștiți. Joi seara Dincă a mai sunat încă odată”, susține Alexandru Cumpănașu.

6. Cine a folosit telefonul Luizei miercuri, la mijlocul nopții, la ora 00:56? Au reușit procurorii DIICOT să localizeze acest telefon?

”Nu au localizat telefonul din câte știu eu. Nu vreau să mă hazardez. Pe familia Luizei trebuia să informeze”, a spus Cumpănașu.

 

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close