Antena 3 CNN Actualitate Gest extrem făcut de iubita unui şofer prins băut la volan. Suma cu care a vrut să-l "cumpere" pe poliţist

Gest extrem făcut de iubita unui şofer prins băut la volan. Suma cu care a vrut să-l "cumpere" pe poliţist

O femeie al cărei iubit a fost prins de poliţie în timp ce conducea sub influenţa alcoolului a băgat adânc mâna în buzunar, sperând că va putea cumpăra, astfel, indulgenţa agentului constatator.

Gest extrem făcut de iubita unui şofer prins băut la volan. Suma cu care a vrut să-l "cumpere" pe poliţist
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    19 Dec 2020   •   18:10

Un agent de poliție din cadrul Secţiei 26 din Bucureşti a oprit, sâmbătă dimineața, un șofer în trafic, constatând că acesta era băut. Femeia de pe locul din dreapta, care s-a dovedit a fi partenera şoferului, lui a încercat să îl mituiască pe polițist, oferindu-i, iniţial, 10.000 de lei, anunţă Direcția Generală Anticorupție.

Polițistul a denunțat fapta în jurul orei 03.40, imediat după ce bărbatul aflat sub influența băuturilor alcoolice s-a sustras de la recoltarea probelor de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

"Pentru a-l scăpa de răspunderea penală, concubina celui aflat la volan a oferit polițistului, inițial, suma de 10.000 de lei. Polițistul a respins oferta și a continuat aplicarea măsurilor legale împotriva acestuia.

Ca urmare a sesizării, a fost întocmită echipa operativă de prindere în flagrant, alcătuită din procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiști anticorupție ai DGA (...)

Astfel, în jurul orei 07.00, concubina conducătorului auto a fost prinsă în flagrant în timp ce dădea, cu titlu de mită, de astă dată, suma de 15.000 de lei, pentru ca politistul să nu-i întocmească concubinului său dosar de cercetare penală", precizează Direcția Generală Anticorupție.

Femeia s-a ales cu dosar penal şi a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile.

×
Subiecte în articol: sofer baut mita
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close