Antena 3 CNN Actualitate Mitică Dragomir, la tribunal. Preşedintele LPF este acuzat de luare de mită şi spălare de bani

Mitică Dragomir, la tribunal. Preşedintele LPF este acuzat de luare de mită şi spălare de bani

Mitică Dragomir, la tribunal. Preşedintele LPF este acuzat de luare de mită şi spălare de bani
Sursa foto: mitica dragomir
21 Mai 2009   •   18:21

Mitică Dragomir şi Gino Iorgulescu s-au prezentat joi dimineţă la tribunalul Bucureşti. Ce doi sunt parte în procesul intentat de Constantin Iacov, fostul manager al echipei de fotbal Naţional.

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal este acuzat de luare de mită şi spălare de bani, într-un dosar privind schimburi de terenuri. El susţine că nu se face vinovat de nimic.

"Pierd timpul, asta este... măi oameni buni aşteptăm să îşi spună cuvântul justiţia. Vin la fiecare înfăţişare pentru că aşa este normal, nu ies din tipic", a declarat preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Mitică Dragomir.

La instanţă a venit şi Gino Iorgulescu, în prezent preşedinte al Clubului de Fotbal Naţional.

Procurorii susţin că Gino Iorgulescu i-ar fi dat lui Mitică Dragomir, în 2001, un teren de 350 metri patraţi în valoare de aproximativ 33.000 dolari.

La schimb, acesta trebuia să acepte achiziţia de către Liga Profesionistă de Fotbal a unui teren de 1.500 mp în aceeaşi zonă, dar pe care se afla o construcţie neautorizată de 280 mp.

Alături de Dragomir şi Gino Iorgulescu, în dosar mai sunt sunt acuzaţi fiul preşedintelui LPF, Bogdan Dragomir, şi şoferul lui Mitică Florin, Bogdan Badiţă.

Antena 3

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close