Antena 3 CNN Actualitate Miting al taximetriştilor, în perioada 27-30 martie, în faţa Primăriei Capitalei

Miting al taximetriştilor, în perioada 27-30 martie, în faţa Primăriei Capitalei

Miting al taximetriştilor, în perioada 27-30 martie, în faţa Primăriei Capitalei
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    26 Mar 2012   •   13:15

Asociaţia Naţională a Transportatorilor şi Taximetriştilor Independenţi (ANTTI) organizează, în perioada 27-30 martie, un miting de protest pe trotuarul din faţa sediului Primăriei Municipiului Bucureşti, informează Agerpres.

"Organizăm acest miting pentru a protesta împotriva modului în care acţionează Direcţia de Transporturi din cadrul Primăriei Capitalei, direcţie reprezentată de Mădălin Dumitru şi Dedu Ion. Noi solicităm de fapt demiterea acestora, deoarece nu au respectat şi nu au aplicat prevederile Legii 38/2003, modificată şi completată cu ordonanţele nr. 265/2007, 68/2008 şi 168/2010, privind transportul în regim de taxi. De asemenea, cei doi directori nu au asigurat transparenţa decizională conform legii, în baza căreia trebuie să fie făcute publice atât numărul autorizaţiilor de transport şi de taxi valabile, al celor retrase, anulate sau neprelungite, identitatea tuturor transportatorilor autorizaţi să execute acest serviciu, cât şi numărul de autorizaţii deţinute", se arată într-un comunicat transmis luni de ANTTI. 

Potrivit documentului amintit, protestul este autorizat să se desfăşoare de la ora 10 până la ora 14, însă se poate încheia şi mai devreme, în funcţie de decizia primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, de a-i demite pe cei doi directori.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close