Antena 3 Actualitate Miting de susținere pentru Guvernul Grindeanu, organizat la Pitești

Miting de susținere pentru Guvernul Grindeanu, organizat la Pitești

18 Feb 2017   •   18:37
Miting de susținere pentru Guvernul Grindeanu, organizat la Pitești
Sursa foto: Foto: Pixabay

Aproximativ 6.000 de oameni au participat sâmbătă, în Piaţa Vasile Milea din centrul municipiului Piteşti, la mitingul organizat de PSD Argeş pentru susţinerea Guvernului Grindeanu. 

Oamenii au purtat steaguri tricolore şi drapele ale Uniunii Europene, dar şi pancarte prin care îşi exprimau susţinerea pentru actualul guvern. 

"Votul meu contează", "Luaţi mâna de pe Guvern" şi "Iohannis, fii preşedintele tuturor românilor" sunt doar câteva dintre mesajele transmise de participanţii la miting. 

După începerea manifestaţiei, participanţii au intonat Imnul naţional, iar la final s-au prins într-o horă a unirii. 

La acţiune au luat parte piteşteni, cetăţeni veniţi din alte localităţi ale judeţului, dar şi parlamentari şi aleşi locali social-democraţi. Mai mulţi parlamentari, primari şi consilieri judeţeni s-au adresat mulţimii de pe scena din Piaţa Vasile Milea, cerând respectarea votului românilor de la alegerile parlamentare şi aplicarea programului de guvernare al PSD. 

Mitingul a durat mai puţin de două ore şi s-a încheiat fără incidente. 

PSD Argeş a anunţat că organizează sâmbătă, la Piteşti, un miting de susţinere a Guvernului Grindeanu, la care sunt invitaţi să participe toţi cei care doresc aplicarea programului de guvernare. 

Acţiunea a fost programată între orele 17,00 şi 19,00, în Piaţa Vasile Milea din centrul municipiului Piteşti. 

"Este un miting autorizat, dedicat tuturor argeşenilor, nu numai pentru membrii şi simpatizanţii PSD, ci pentru toţi cei care vor să se respecte programul de guvernare. Mesajul nostru este de stabilitate, solidaritate şi unitate. În continuare, sperăm că putem trăi împreună, în ţara noastră. România este a tuturor românilor şi nu trebuie divizată de dispute politice şi diferenţe de opinie. Milioanele de voturi primite în 11 decembrie ne obligă să aplicăm proiectul de guvernare", se arăta într-un comunicat transmis de PSD Argeş. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: miting sustinere guvernul grindeanu

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close