Antena 3 CNN Actualitate Miting în Piaţa Constituţiei. Circa 12.000 de oameni au participat la protest

Miting în Piaţa Constituţiei. Circa 12.000 de oameni au participat la protest

Miting în Piaţa Constituţiei. Circa 12.000 de oameni au participat la protest
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Mar 2011   •   11:31
Update 16.00 - Sindicaliştii au încheiat mitingul de la Parlament. Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, Florin Hulea, în jurul orei 15.30 protestatarii au început să plece în număr mare din Piaţa Constituţiei. Liderii sindicali susţin că la protest au participat 12.000 de oameni.

Update 14.45
- Victor Ponta şi Crin Antonescu au ieşit din Palatul Parlamentului, aşa cum şi-au manifestat intenţia, şi s-au alăturat demonstranţilor din Piaţa Constituţiei. Preşedintele PNL a declarat că este normal să se alăture, în mod simbolic, sindicaliştilor, alături de care au iniţiat această moţiune de cenzură şi au redactat un Cod al muncii alternativ celui pentru care şi-a asumat răspunderea Guvernul Boc.
 


Update 14.05
- Mai multe persoane au avut nevoie de asistenţă medicală. Două persoane au leşinat şi au fost preluate de echipajele SMURD.
 



Update 12.45
- Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Florin Hulea, în Piaţa Constituţiei s-au adunat aproximativ 7.000 de oameni.

Jandarmeria a anunţat, însă, că mai sunt multe grupuri de oameni care se îndreaptă către miting.

Cu privire la teoriile conform cărora în rândul protestatarilor se află şi jandarmi îmbrăcaţi în civil, purtătorul de cuvânt a declarat că sunt speculaţii lipsite de fond, dar se efectuează filmări operative pentru a se identifica eventualii provocatori. 
 


Update 12.30
- Mii de oameni au ajuns în Piaţa Constituţiei pentru a participa la mitingul organizat de sindicalişti.
 
Sindicaliştii au început să îşi facă apariţia în Piaţa Constituţiei în jurul orei 10.00. Peste 50.000 de oameni au fost aşteptaţi pentru a protesta în Bucureşti.
 
Oamenii le-au cerut parlamentarilor să susţină moţiunea de cenzură. La protest au fost chemaţi, pe lângă membrii de sindicat, şi cei care ar putea fi afectaţi de nou Cod al muncii.
 
Sindicaliştii susţin că, în cazul în care moţiunea de cenzură nu va trece vor căuta să strângă semnături pentru declanşarea grevei generale.
 


 

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close