Antena 3 CNN Actualitate Miza libertăţii lui Blejnar. Unde se grăbea fostul şef al ANAF şi cum i-au strict magistraţii planurile de vacanţă

Miza libertăţii lui Blejnar. Unde se grăbea fostul şef al ANAF şi cum i-au strict magistraţii planurile de vacanţă

Miza libertăţii lui Blejnar. Unde se grăbea fostul şef al ANAF şi cum i-au strict magistraţii planurile de vacanţă
Sursa foto: Foto: Mediafax
23 Iul 2012   •   22:28

Sorin Blejnar vrea să plece din ţară! Fostului şef al Fiscului i s-a făcut dor de ducă după ce judecătorii i-au închis graniţele pentru 30 de zile. Ar fi cheltuit o mică avere ca să vadă Jocurile Olimpice şi nu vrea nici în ruptul capului să rateze ocazia. Azi, a cerut în instanţă, să i se ridice interdicţia. Nu i-a convins însă pe judecători, chiar dacă, în faţa lor, n-a folosit argumentul concediului.

Lupta lui Blejnar pentru libertatea de a trece graniţa a fost explicată de presa centrală. Sorin Blejnar şi-ar fi cumpărat bilete pentru Jocurile Olimpice care încep peste două zile. Şi s-ar grăbi să ajungă la Londra.

Cu sau fără planuri de vacanţă peste graniţe, fostul şef de la ANAF a arătat deja că ştie să se distreze şi pe plaiurile mioritice. Anul trecut, pe o plajă exclusivistă din Mamaia, a atras privirile cunoscătorilor de brand-uri de lux. Şapca, şortul şi tricoul lui costau cel puţin 500 de euro. Mărunţiş dacă ne gândim că reţeaua în care spun procurorii că ar fi implicat Blejnar, a fraudat statul cu 15 milioane de euro.

Sorin Blejnar este urmărit penal pentru complicitate la evaziune şi sprijinire a unui grup infracţional. Din cei 17 inculpaţi care apar în dosar, opt sunt deja arestaţi preventiv, iar 5 sunt dispăruţi şi au mandate de arestare în lipsă. Restul, printre care şi fostul şef al vămilor, Viorel Comăniţă, sunt cercetaţi în libertate.



×
Subiecte în articol: Sorin Blejnar
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close