Antena 3 CNN Actualitate MIZERIE de cinci stele la un HOTEL DE LUX din Poiana Braşov. Elena Udrea şi Gigi Becali, printre clienţii complexului

MIZERIE de cinci stele la un HOTEL DE LUX din Poiana Braşov. Elena Udrea şi Gigi Becali, printre clienţii complexului

MIZERIE de cinci stele la un HOTEL DE LUX din Poiana Braşov. Elena Udrea şi Gigi Becali, printre clienţii complexului
Sursa foto: Foto: friendseat.com
07 Feb 2013   •   09:50

Inspectorii Protecţiei Consumatorului au descoperit nereguli grave în hotelul în care urma să fie cazat staff-ul Festivalului Olimpic al Tineretului European, un eveniment important care va avea loc la sfârşitul săptămânii viitoare. În bucătăria luxosului complex, inspectorii au găsit mâncare expirată de câteva luni, chiuvete murdare şi caşcaval mucegăit. Restaurantul a fost închis.

Slănină cu mucegai condimentată din plin cu tarhon împuţit.  Cu astfel de produse urmau sa fie întâmpinaţi la sfârşitul săptămânii viitoare oaspeţii străini. Surprizele nu s-au oprit aici. Alimentele nu sunt ţinute la rece. Ci la cald.

Angajaţii au găsit o explicaţie pentru carnea stricată. "E carnea lui şefu'! Vine el, mai mănâncă!". Până să mănânce şefu', inspectorii au văzut şi unde se spală vasele, chiar lângă un tomberon plin de gunoi.

Amenzile ar putea ajunge până la 80.000 de lei. O noapte de cazare în acest hotel porneşte de la 100 de euro, în timp ce cazarea într-un apartament sare de două sute.

Gigi Becali şi-a petrecut mai multe revelioane acolo, iar Elena Udrea şi-a organizat o zi de naştere. În acelaşi hotel, în urmă cu doi ani, fiul lui Ion Ţiriac s-a intoxicat după ce a inhalat vapori de clor, la piscină.


















×
Parteneri
Surpriza la spitalul Pantelimon: O asistentă ar fi modificat dozele
x close